Yoga i Annapurna

YOGAINSTRUKTØR: Meghsha Karki vil gjennom turen inkludere enkel yoga.

Pris: Kr. 44.900,-

DAG TIL DAG PROGRAM

Dag 1: Avreise fra Oslo

Dag 2: Ankomst Kathmandu. Etter innkvartering på hotell, kan man gå og få massasje etter den lange flyturen, ta en tur til Thamel evt. slappe av på hotellet.

Dag 3: Sightseeing i Kathmandu. Vi kjører til Pashupatinath, det største og viktigste hindutempel i Kathmandu. Deretter går turen til Bodhnath, en av de største stupaene i verden. Vi besøker også Kathmandus gamle sentrum rundt Durbartorvet, der vi finner elegante trappetrinnsformede bygninger. Kanskje får vi et glimt av Den levende gudinne, en ung jente som blir innestengt bak vinduslemmer og bare viser seg ved høytidelige religiøse anledninger.
Om kvelden vil vi få lokal festmiddag i et spesielt gammelt Rana-hus hvor vi også får se tradisjonelle danser.

Dag 4: Vi flyr til Pokhara. Denne rolige byen ved en nydelig innsjø innbyr til Yoga og Mindfullness. Middag på restaurant ved innsjøen.

Dag 5: Vi starter fjellturen med en 45 minutters kjøretur til Kande. Herfra går vi til Australien camp (2000moh) og overnatter.

Dag 6: Etter frokost går vi ca. ...timer til La Landruk til lunch. Stien går videre nedover til Modi River hvorpå den deretter snor seg oppover igjen til vi når landsbyen Ghandruk. Her skal vi overnatte. Her holder Gurung-folket til. Herfra får vi igjen en vakker utsikt mot de høye topper.

Dag 7: Dagen begynner med vandring gjennom rhododendron-skoger, og ved lunch-tider kommer vi til Tadapani. Om ettermiddagen har vi en 3-timers tur oppover til vi når Deurali-passet (3160m) Herfra er det en times lett gange til Ghorepani hvor vi ovrnatter. Herfra er utsikten til Dhaulagiri og Annapurna overveldende.

Dag 8: Hviledag . De som ønsker kan bestige Poon-hill (3200m) hvor vi får panoramautsikt til Mustang og Pokhara-dalene og også Nepals vestlige høyfjell.

Dag 9: Vi vandrer nedover ca. 5 timer til vi når Tatopani. Hele veien kan man se Dhaulagiri, Annapurna og Kaligandaki-dalen. Lunchen vil vi ha ved Sikha. Tatopani på nepali betyr : varmekilde. Her kan vi bade. Vi overnatter her.


Dag 10: Vi følger slettene til Kaligandaki i ca. 3 timer og stopper for lunch ved Tipling. Videre går turen ca. 4 timer til vi når Beni. Det er mulighet for å kjøre fra Tipling til Beni. Overnatting på Hotel Yeti i Beni.

Dag 11: Etter frokost kjører vi en spennende 5-timers-tur tilbake til Pokhara. Her tar vi inn på hotell.

Dag 12 Vi får en liten sightseeing i Pokhara, og vi kan slappe av ved hotellets basseng om formiddagen. Om ettermiddagen flyr vi tilbake til Kathmandu. Om kvelden vil vi ha en avskjedsmiddag.

Dag 13 : Formiddagen blir det anledning til shopping i Kathmandu, evt. ta en times massasje (ca. kr.200 pr. time).Om ettermiddagen drar vi til flyplassen og starter hjemreisen.

Dag 14: Ankomst Norge

Nb! Turen kan bli gjennomført med små endringer.

Klikk her for Kontakt/Påmelding:
Ved påmelding betales et depositum på kr. 3 500,- .
Kontakt Høyfjellspesialisten for mer info.
Tlf.: 478 63 522
hoyfjellspesialisten@gmail.com


Mer om turen:

Prisen inkluderer
T/r Oslo Kathmandu. All landtransport i Nepal. Trekking-tillatelser og parkavgifter, samt fullpensjon på trekking i Annapurna-området. Lokale guider og bærere. Flytur tur/retur Kathmandu-Pokhara. Spesiell middag dag 2 i Kathmandu. I Kathmandu og Pokhara hotel b/b. Sightseeing i Kathmandu.

Prisen inkluderer ikke:
Forsikringer. Visum (30$) Lunch/middag utenom trekkingen. Generelt drikke og tips til guider og bærere. Enkeltrom

Språk:
Nepali og engelsk

Visum:
Er påkrevd for nordmenn, kan kjøpes på flyplassen i Kathmandu ved ankomst(25$). Gyldig pass må medbringes + et passbilde.

Valuta:
Nepalsk Rupi. Enklest å ha med kontanter i USD, små enheter for tips o.l.

Mat og drikke:
Det er ikke mye problem forbundet med mat og drikke i Nepal. Friske salater bør unngås.

Vaksinasjon: For vaksiner som er anbefalt, ta kontakt med vaksinasjonskontor minst to måneder før avreise.    På https://www.reisemedisin.no/ finner du nyttige reiseråd.

Innkjøp:
Sportsutstyr, håndvevde tepper, antikviteter etc.

Overnatting i fjellet:
Overnatting er i fjellfolkets lodger. Enkel standard.

REISEVILKÅR for Nepal

1. Bestilling.
Bestillingen omfatter de ytelser som er avtalt mellom arrangøren og den reisende. Eventuelle senere avvik skal bekreftes skriftlig av arrangøren.

2. Betaling.
Ved bestilling betales et depositum på kr 3 500,-. Bestillingen er bindende for kjøperen når depositum er betalt. Kjøperen aksepterer ved bestilling. Reisearrangøren blir først bundet 1 uke etter at depositum er mottatt. Restbeløpet for reisen skal betales senest 60 dager før avreisen. Ved bestilling senere enn 60 dager før avreise, skal hele reisens pris betales umiddelbart ved bekreftelse av plass.
Det taes forbehold om valuta/prisendringer.
Obs.: "Sosialantropolog Marit Andreassen Konsulenttjenester" opptrer som formidler mellom kunden på den ene siden og flyselskap, lokale agenter og hoteller på den andre siden. Således kan ikke arrangøren holdes ansvarlig for forsinkelser/innstillinger eller utgifter ved uhell, skader eller tyveri. Ved uforutsette hendinger eller "force majoure" kan det bli aktuelt å foreta programendringer f. eks. omlegging av reiserute, bytte av transportmiddel, overnattingssted, o.l.
Arrangøren kan heller ikke påta seg ansvar for skader eller sykdom som den reisende måtte pådra seg under/etter reisen, - heller ikke for skadet/tapt bagasje eller verdisaker, men vil yte all den hjelp som er mulig ut fra omstendighetene.

3. Reise/sykeforsikring og avbestillingsbeskyttelse
Den reisende må selv sørge for reise/sykeforsikring og evt. avbestillingsbeskyttelse. Avbestillingsbeskyttelsen ligger ofte i reiseforsikringen. Avbestillingsbeskyttelsen må gjelde fra reisen blir bestilt.

4. Mangler
Det foreligger en mangel ved reisen dersom den reisende ikke har mottatt de ytelser som inngår i reisen ifølge arrangørens program.
Følgende regnes ikke som mangler: flyforsinkelser, naturkatastrofer, arbeidskonflikter, strømbrudd og tilsvarende forhold som arrangøren ikke er herre over (Force majeure).
Arrangøren kan avlyse dersom:
I. det ikke melder seg nok reisende til turen.
Evt. Avlysning fra arrangøren må skje senest 14 dager før avreise.
II. forhold arrangøren ikke er herre over, så som for eksempel krig, som gjør det utilrådelig å gjennomføre reisen.
Når en reise avlyses, har den reisende krav på full tilbakebetaling av reisens pris.
Utover dette kan den reisende ikke gjøre krav gjeldende.

5. Forbehold om endringer og feil i beskrivelsen
Alle opplysninger gis med forbehold om endringer av valutakurser, priser, avreisetider og hoteller som kan inntreffe etter at reisen er bekreftet. Det tas også forbehold om eventuelle trykkfeil, eller at programmet kan bli gjennomført i motsatt rekkefølge eller med andre variasjoner som ikke endrer turens karakter.

6. Tvister og klager
Dersom det mellom arrangør og kjøper oppstår tvister som ikke kan løses i minnelighet, kan kjøperen bringe saken inn for Forbrukerrådet innen 2 uker etter at svar fra arrangøren foreligger og denne har opplyst om fristen. Klage over mangler i forbindelse med overnattingssteder og maten m.v. må fremsettes straks overfor reiseleder eller direkte til overnattingsstedet/restauranten.