OM OSS

Høyfjellspesialisten er et selskap med lang erfaring innen høyfjellsturer i forskjellige deler av verden.
Vi har fokus på sikkerhet og arrangerer kun turer der redningstjenesten er i nærheten. På alle våre gruppeturer har vi med norsk turleder som har høy kunnskap om høydesyke. Vi fokuserer også på kvalitet, og vi bruker hoteller eller overnattingssteder som har høy standard etter forholdene. Vi er kulturorienterte og prøver å få innblikk i den lokale levemåten og bli kjent med lokalbefolkningen og la dem være vårt vertskap. Det er viktig for oss å støtte det lokale næringsliv.
Tilbakemeldingene fra deltakerne er veldig gode, de er svært fornøyde med turoppleggene og fremhever spesielt tryggheten på turene.

Marit Andreassen

er sosialantropolog og har hatt turer til KILIMANJARO 59 ganger siden 1991. Hun har god kulturkunnskap der turene blir arrangert. Foruten Øst-Afrika er Nepal et land hvor hun har særlig lang erfaring.

Monica Valdes Carter

har studert utviklingsfag og antropologi. Hun har hatt turer til Kilimanjaro over 19 ganger. Hun har ellers fjellerfaring fra Everest-området, Annapurna/Nepal og Marokko. Hun er også en Sahara-entusiast. Monica (42år) har en rolig framferd, er vennlig og lyttende.

Cecilie Seim

er fysioterapeut og fjellmenneske. Hun har erfaring fra fjell både i Himalaya, Øst-Afrika og Marokko. Cecilie er en utadvendt, livlig og empatisk jente. (48 år) 

VÅRE KVALITETER:                      

                                                                                                                                                                                                        • ERFARING Vi er et selskap med lang erfaring innen høyfjellsturer i ulike deler av verden.

• SIKKERHET Vi arrangerer kun turer der redningstjenesten er i nærheten. På alle våre gruppeturer har vi med norsk turleder som har høy kunnskap om høydesyk

• KVALITET Vi bruker hoteller eller overnattingssteder som har høy standard etter forholdene.

• KULTURORIENTERTE Vi prøver å få innblikk i den lokale levemåten og bli kjent med lokalbefolkningen og la dem  være vårt vertskap. Det er veldig viktigfor oss å støtte det locale næringslivet!

Følg oss