ZANZIBAR -10-DAGERS TUR
AVREISE UKENTLIG HELE ÅRET!
Pris:         Kr. 17 000,- + FLYBILLETT

DAG TIL DAG PROGRAM

1. dag:
Avreise Norge.

2. dag:
Ankomst Zanzibar og transport til luksushotell på Øst-kysten.

3. dag:
Bading og slaraffenliv på hotellet med mulighet for utflukter.

4. dag:
Bading og slaraffenliv på hotellet med mulighet for utflukter.

5. dag:
Bading og slaraffenliv på hotellet med mulighet for utflukter.

6. dag:
Bading og slaraffenliv på hotellet med mulighet for utflukter.

7. dag:
Bading og slaraffenliv på hotellet med mulighet for utflukter.

8. dag:
Bading og slaraffenliv på hotellet med mulighet for utflukter.

9. dag:
Bading og slaraffenliv på hotellet med mulighet for utflukter.

Om ettermiddagen starter flyreisen tilbake til Norge.

10. dag:
Ankomst Norge

Prisen inkluderer
Prisen inkluderer: Transport fra Zanzibar flyplass til hotell på Øst-kysten. 7 døgn med halvpensjon på 5-stjerners hotell ved Øst-kysten. Transport fra hotell til flyplass avreisedag.
NB!   Ikke inkludert: Flyreise, vaksinasjoner, forsikringer, visum og lokale flyplassavgifter. Enkeltrom. Generelt drikkevarer.
Til toppen

Påmelding:
Ved påmelding betales et depositum på kr. 3 500,- .
Kontakt Høyfjellspesialisten for mer info.
Tlf.: 478 63 522
hoyfjellspesialisten@gmail.com
Til toppen

Utflukter:
Foruten bading, snorkling og soling, har Zanzibar mye å by på. Øya er eksotisk og bærer preg av sin rike historie. Det er vel verdt å ta en tur til Stone Town, den myldrende arabiskinspirerte byen med mange severdigheter fra en svunnen tid. Zanzibar er også kalt "krydderøya" og der er mulighet for øytur med besøk til ulike krydder-farmer.
Tar en tur til "Joani forest" får en komme nær de sjeldne Red Colobus-apene.
En tur til Prison Island kan kombineres med Stone Town tur. Denne båtturen tar en med til en liten øy, der det finns en natur-sti. Man får også anledning til guidet snorkel-tur på samme utflukt.
Ønsker man å dykke, kan man være med på Scuba-dive. Her er også mulighet for å ta dykkersertifikat. …

Språk:
Kiswahili og engelsk
Til toppen

Visum:
Er påkrevd for nordmenn i Tanzania, gyldig pass må medbringes. Visum kjøpes ved ankomst. (50$)
Til toppen

Valuta:
Tanzania-shilling. 1$ tilsvarer ca.1600 Tsh. Enklest å ha med kontanter i USD, små enheter for tips o.l. På hotellet kan man bruke kredittkort.

VAKSINASJON: For vaksiner som er anbefalt, ta kontakt med vaksinasjonskontor minst to måneder før avreise. Se
Nyttige reiseråd finner du på: http://www.reisemedisin.no/

Utstyr på Zanzibar
Temperaturen er høy, ca 30 grader om dagen, og rundt 20 grader om natten. Foruten lette sommerklær, ta også med klær der man er mer "påkledd". Solkrem og myggstift
Til toppen

REISEVILKÅR for Zanzibar

1. Bestilling.
Bestillingen omfatter de ytelser som er avtalt mellom arrangøren og den reisende. Eventuelle senere avvik skal bekreftes skriftlig av arrangøren.

2. Betaling.
Ved bestilling betales et depositum på kr 3.500,-. Bestillingen er bindende for kjøperen når depositum er betalt. Kjøperen aksepterer ved bestilling. Reisearrangøren blir først bundet 1 uke etter at depositum er mottatt. Restbeløpet for reisen skal betales senest 60 dager før avreisen. Ved bestilling senere enn 60 dager før avreise, skal hele reisens pris betales umiddelbart ved bekreftelse av plass. Det taes forbehold om valuta/prisendringer. Mislighold av betalingsbetingelsene ansees som annullering, og plassene kan bli solgt uten at varsel blir gitt.

Obs.: "Sosialantropolog Marit Andreassen Konsulenttjenester" opptrer som formidler mellom kunden på den ene siden og flyselskap, lokale agenter og hoteller på den andre siden. Således kan ikke arrangøren holdes ansvarlig for forsinkelser/innstillinger eller utgifter ved uhell, skader eller tyveri. Ved uforutsette hendinger eller "force majoure" kan det bli aktuelt å foreta programendringer f. eks. omlegging av reiserute, bytte av transportmiddel, overnattingssted, o.l. Arrangøren kan heller ikke påta seg ansvar for skader eller sykdom som den reisende måtte pådra seg under/etter reisen, - heller ikke for skadet/tapt bagasje eller verdisaker, men vil yte all den hjelp som er mulig ut fra omstendighetene.

3. Reise/sykeforsikring og avbestillingsbeskyttelse Den reisende må selv sørge for reise/sykeforsikring og evt. avbestillingsbeskyttelse. Avbestillingsbeskyttelsen ligger ofte i reiseforsikringen. Avbestillingsbeskyttelsen må gjelde fra reisen blir bestilt. Mangler
Det foreligger en mangel ved reisen dersom den reisende ikke har mottatt de ytelser som inngår i reisen ifølge arrangørens program.
Følgende regnes dog ikke som mangler: flyforsinkelser, naturkatastrofer, arbeidskonflikter, strømbrudd og tilsvarende forhold som arrangøren ikke er herre over (Force majeure).

4. Forbehold om endringer og feil i beskrivelsen
Alle opplysninger gis med forbehold om endringer av valutakurser, priser, avreisetider og hoteller som kan inntreffe etter at reisen er bekreftet. Det tas også forbehold om eventuelle trykkfeil, eller at programmet kan bli gjennomført i motsatt rekkefølge eller med andre variasjoner som ikke endrer turens karakter.

6. Tvister og klager
Dersom det mellom arrangør og kjøper oppstår tvister som ikke kan løses i minnelighet, kan kjøperen bringe saken inn for Forbrukerrådet innen 2 uker etter at svar fra arrangøren foreligger og denne har opplyst om fristen. Klage over mangler i forbindelse med overnattingssteder og maten m.v. må fremsettes straks overfor reiseleder eller direkte til overnattingsstedet/restauranten.

Høyfjellspesialisten
hoyfjellspesialisten@gmail.com

Tlf. 47 86 35 22