<

PATAGONIA


Reiseleder: Marit Andreassen

Pris: Kr. 52 000,-

Innhold
Dag til dag program
Turen inkluderer
Ikke inkludert

Dag til dag program:

Dag 1:
Avreise fra Bergen/Oslo

Dag 2:
Ankomst Buenos Aires. Innsjekking på hotell. Overnatting i Buenos Aires.(B)

Dag 3:
Vi flyr med lokalfly til El Calafate. Her blir vi hentet og kjørt til Puerto Natales, ca. 5 timers kjøretur. Vi passerer grensen fra Argentina til Chile. Overnatting i Puerto Natales. (B)

Dag 4:
Etter frokost drar vi til Pier og har båttur til Paine National Park. Her ser vi nærmere på Balmaceda isbreen. Turen går videre langs den spektakulære Serrano elven! Deretter blir vi kjørt til Pudeto og vil komme oss til Pehoe med katamaran. Overnatting i Pehoe Refuge.(B,L,D)

Dag 5:
Trekkingturen starter og vi vandrer til Grey Refuge hvor vi har overnatting. (ca. 5 timer)(B,L,D)

Dag 6:
Vi har en før-frokost-tur til Mirador hvor vi ser soloppgangen på Grey-isbreen. Etter frokost går vi i vakkert landskap til Refugio Los Cuernos. Vi passerer fjellvann med blomstrende enger omkring og har utsikt mot større innsjøer i det fjerne. Overnatting i Refuge Los Cuernos. (8 timer) (B,L,D)

Dag 7:
I dag har vi dagtur gjennom French Valley. Vi ser fantastiske isbreer og fossefall, og vi er omringet av granitt-topper. Overnatting i Refuge Los Cuernos. (B,L,D)

Dag 8:
Denne dagen går vi langs vakre innsjøen Nordenskjøld. Etter en bratt oppstigning kommer vi til Refugio Chileno-området. Vi fortsetter turen 1 time til Las Torres Base. Overnatting i Chileno Refuge.(5-6 timer)(B,L,D)

Dag 9:
Etter frokost starter trekkingturen ned fra Refugio Chileno (1,5 time)til Hosteria Las Torres. Her står bil og venter på oss, og vi har en lang men interessant kjøretur tilbake til Argentina og fjell-landsbyen El Chalten. (ca. 8 timer) Her overnatter vi. (B,D)

Dag 10:
Vi går en nydelig trekkingtur over isbre til vi når Laguna Torre Base camp. (ca. 7 t) Middag og overnatting i camp. (B,L,D)

Dag 11:
I dag går turen til Eco Camp Pilar. Ruten går via Madre eHija, vi passerer camp Poincenot og Laguna de Los Tres. Vi tar også en avstikker opp til Piedras Blancas Isbreen. (8 timer) (B,L,D)

Dag 12:
Denne dagen går vi dagstur til Piedra del Fraile for å skue kjente Fitz Roy massivet og Pollono isbreen. Overnatting i Eco Camp Pilar. (7 timer) (B,L,D)

Dag 13:
Etter frokost blir vi kjørt til Calafate (4,5 time). Herfra flyr vi tilbake til Buenos Aires, og sjekker inn på hotell.(B)

Dag 14:
Fridag og festdag i Buenos Aires! (B)

Dag 15:
Vi starter vår hjemreise.(B)

Dag 16:
Ankomst Norge.
Til toppen

Turen inkluderer:
Fly Bergen/Oslo tur-retur Buenos Aires
Fly tur/retur Buenos Aires-Calafate
All transport I følge program.
Trekkingturene m/ lokal guide
Overnatting i hytter, evt. Camp
Mat i følge program (B = frokost, L = lunch, D = middag)
Hotell i Buenos Aires basert på dobbeltrom
Parkavgifter
Til toppen

Ikke inkludert:
Lokale flyskatter
Enkeltromstillegg
Drikke generelt og evt. tips
Måltider utenom det indikerte i program
Reise/syke forsikring og avbestillingsforsikring
Til toppen

Påmelding:
Ved påmelding betales et depositum på kr. 3 500,- .
Kontakt Høyfjellspesialisten for mer info.
Tlf.: 478 63 522
info@hoyfjellspesialisten.no
Til toppen

Høyfjellspesialisten
hoyfjellspesialisten@gmail.com

Tlf. 47 86 35 22