Om oss

Høyfjellspesialisten er et selskap med lang erfaring innen høyfjellsturer i forskjellige deler av verden.
Vi satser på sikkerhet, og vi arrangerer kun turer der redningstjenesten er i nærheten. På alle våre gruppeturer har vi med norsk turleder som har kunnskap om høydesyke. Vi satser også på kvalitet, og vi bruker hoteller eller overnattingssteder som har høy standard etter forholdene. Vi er kulturorienterte og prøver å få innblikk i den lokale levemåten og bli kjent med lokalbefolkningen og la dem være vårt vertskap. Det er viktig for oss å støtte det lokale næringsliv.
Tilbakemeldingene fra deltakerne er veldig gode, de er svært fornøyde med turoppleggene og fremhever spesielt tryggheten på turene.


Marit Andreassen er sosialantropolog og har hatt turer til KILIMANJARO 58 ganger siden 1991. Hun har god kulturkunnskap der turene blir arrangert. Foruten Øst-Afrika er Nepal et land hvor hun har særlig lang erfaring.

Monica Valdes Carter har studert utviklingsfag og antropologi. Hun har fjellerfaring fra Øst-Afrika, Annapurna/Nepal og Marokko og er også en Sahara-entusiast. Monica (37år) har en rolig framferd, er vennlig og lyttende

Cecilie Seim er fysioterapeut og fjellmenneske. Hun har erfaring fra fjell både i Himalaya, Øst-Afrika og Marokko. Cecilie er en utadvendt, livlig og empatisk jente. (43 år)

Jan Kåre Andreassen er malermester og fjellmann. Han har lang erfaring med høye fjell i Himalaya, Sør-Amerika og Øst-Afrika. Jan Kåre er en trivelig og utadvendt kar med godt humør!

Høyfjellspesialisten er medlem av Reisegarantifondet.
Arrangør. Sosialantropolog Marit Andreassen Konsulenttjenester
Adresse. Storheia 64, 5239 RÅDAL
Telefon. 47 86 35 22
E-post hoyfjellspesialisten@gmail.com
Bank. DNB
Organisasjonsnr.: 982363233